A.2.
Physico-chemical indicators
No.
Indicator
Unit
Maximum level
Indicator category
1.
Dry
matter content
%
...
...
...
Bạn phải
đăng nhập hoặc
đăng ký Thành Viên
TVPL Pro để sử dụng được đầy đủ các tiện ích gia tăng liên quan đến nội dung TCVN.
Mọi chi tiết xin liên hệ:
ĐT: (028) 3930 3279 DĐ: 0906 22 99 66
A
2.
Fat
content
%
≥ 3,2
A
3.
Protein
content
%
...
...
...
Bạn phải
đăng nhập hoặc
đăng ký Thành Viên
TVPL Pro để sử dụng được đầy đủ các tiện ích gia tăng liên quan đến nội dung TCVN.
Mọi chi tiết xin liên hệ:
ĐT: (028) 3930 3279 DĐ: 0906 22 99 66
A
4.
Density
at 20 °C
g/ml
≥ 1,026
A
5.
Titratable
acidity
°T
...
...
...
Bạn phải
đăng nhập hoặc
đăng ký Thành Viên
TVPL Pro để sử dụng được đầy đủ các tiện ích gia tăng liên quan đến nội dung TCVN.
Mọi chi tiết xin liên hệ:
ĐT: (028) 3930 3279 DĐ: 0906 22 99 66
A
6.
Freezing
point
°C
- 0,50 to - 0,58
A
*
Category A: tests are required for assessment of conformity.
APPENDIX B
...
...
...
Bạn phải
đăng nhập hoặc
đăng ký Thành Viên
TVPL Pro để sử dụng được đầy đủ các tiện ích gia tăng liên quan đến nội dung TCVN.
Mọi chi tiết xin liên hệ:
ĐT: (028) 3930 3279 DĐ: 0906 22 99 66
No.
Indicator
Maximum permissible limit
CFU/ml
Indicator category
n
c
m
M
...
...
...
Bạn phải
đăng nhập hoặc
đăng ký Thành Viên
TVPL Pro để sử dụng được đầy đủ các tiện ích gia tăng liên quan đến nội dung TCVN.
Mọi chi tiết xin liên hệ:
ĐT: (028) 3930 3279 DĐ: 0906 22 99 66
1.
Total
aerobic plate count at 30 °C
3 x 106
A
2.
Staphylococcus aureus
bacteria count
5
2
500
...
...
...
Bạn phải
đăng nhập hoặc
đăng ký Thành Viên
TVPL Pro để sử dụng được đầy đủ các tiện ích gia tăng liên quan đến nội dung TCVN.
Mọi chi tiết xin liên hệ:
ĐT: (028) 3930 3279 DĐ: 0906 22 99 66
A
Notes:
-
n: Number of sample units to be taken from a given lot.
-
c: Maximum number of sample units yielding results between m and M,
unsatisfactory if total number of sample units yielding results between m and
M exceed c.
-
m: Limit below which all results are considered satisfactory and beyond which
the results are considered satisfactory or unsatisfactory.
-
M: Maximum limit which no samples are allowed to exceed.
-
Category A: tests are required for assessment of conformity.
APPENDIX C
...
...
...
Bạn phải
đăng nhập hoặc
đăng ký Thành Viên
TVPL Pro để sử dụng được đầy đủ các tiện ích gia tăng liên quan đến nội dung TCVN.
Mọi chi tiết xin liên hệ:
ĐT: (028) 3930 3279 DĐ: 0906 22 99 66
No.
Indicator
Maximum limit
mg/kg
Indicator category 1)
1.
Lead
content
0,02
A
...
...
...
Bạn phải
đăng nhập hoặc
đăng ký Thành Viên
TVPL Pro để sử dụng được đầy đủ các tiện ích gia tăng liên quan đến nội dung TCVN.
Mọi chi tiết xin liên hệ:
ĐT: (028) 3930 3279 DĐ: 0906 22 99 66
APPENDIX D
TEST METHODS
No.
Indicator
Test method *
1.
Dry
matter content
TCVN
8082:2013 (ISO 6731:2010) Milk, cream and evaporated milk - Determination
of total solids content (Reference method)
...
...
...
Bạn phải
đăng nhập hoặc
đăng ký Thành Viên
TVPL Pro để sử dụng được đầy đủ các tiện ích gia tăng liên quan đến nội dung TCVN.
Mọi chi tiết xin liên hệ:
ĐT: (028) 3930 3279 DĐ: 0906 22 99 66
Fat
content
TCVN
6508:2011 (ISO 1211:2010) Milk – Determination of fat content –
Gravimetric method (Reference method)
3.
Protein
content
TCVN
7774:2007 (ISO 5542:1984) Milk – Determination of protein content – Amido
black dye-binding method (Routine method)
TCVN
8099-1:2015 (ISO 8968-1:2014) Milk and milk products - Determination of
nitrogen content - Part 1: Kjeldahl principle and crude protein calculation.
TCVN
8099-5:2009 (ISO 8968-5:2001) Milk - Determination of nitrogen content - Part
5: Determination of protein-nitrogen content
4.
Density
at 20 °C
...
...
...
Bạn phải
đăng nhập hoặc
đăng ký Thành Viên
TVPL Pro để sử dụng được đầy đủ các tiện ích gia tăng liên quan đến nội dung TCVN.
Mọi chi tiết xin liên hệ:
ĐT: (028) 3930 3279 DĐ: 0906 22 99 66
5.
Titratable acidity
AOAC Official
Method 947.05 Acidity of Milk. Titrimetric Method
6.
Freezing
point
TCVN
7085:2011 (ISO 5764:2009) Milk - Determination of freezing point -
Thermistor cryoscope method (Reference method)
7.
Somatic
cells
TCVN
6686-1: 2009 (ISO 13366-1: 2008) Milk – Enumeration of somatic cells –
Part 1: Microscopic method (Reference method)
...
...
...
Bạn phải
đăng nhập hoặc
đăng ký Thành Viên
TVPL Pro để sử dụng được đầy đủ các tiện ích gia tăng liên quan đến nội dung TCVN.
Mọi chi tiết xin liên hệ:
ĐT: (028) 3930 3279 DĐ: 0906 22 99 66
Aflatoxin
M1 content
TCVN
6685: 2009 (ISO 14501: 2007) Milk and milk powder - Determination of
aflatoxin M1 content - Clean-up by immunoaffinity chromatography and
determination by high-performance liquid chromatography
9.
Total
aerobic plate count at 30 °C
TCVN
10562:2015 Foodstuffs - Enumeration of aerobic plate count using PetrifilmTM count
plate
TCVN
4884-1:2015 (ISO 4833-1:2013) Microbiology of the food chain -
Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 1: Colony
count at 30 °C by the pour plate technique
TCVN
4884-2:2015 (ISO 4833-2:2013) Microbiology of the food chain -
Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 2: Colony
count at 30 °C by the surface plating technique
TCVN
7923:2008 Foodstuffs - Determination of total aerobic count - Hydrophobic
grid membrane filter method
10.
...
...
...
Bạn phải
đăng nhập hoặc
đăng ký Thành Viên
TVPL Pro để sử dụng được đầy đủ các tiện ích gia tăng liên quan đến nội dung TCVN.
Mọi chi tiết xin liên hệ:
ĐT: (028) 3930 3279 DĐ: 0906 22 99 66
TCVN
4830-1: 2005 (ISO 6888-1: 1999, With Amd. 1:2003) Microbiology of food and
animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive
staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Technique
using Baird-Parker agar medium
TCVN
4830-2: 2005 (ISO 6888-2: 1999, With Amd. 1:2003) Microbiology of food and
animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of
coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) -
Part 2: Technique using rabbit plasma fibrinogen agar medium
TCVN
4830-3: 2005 (ISO 6888-3: 1999, With Amd. 1:2003) Microbiology of food and
animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of
coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) -
Part 3: Detection and MPN technique for low numbers
11.
Lead
content
TCVN
8099-1:2015 (ISO 8968-1:2014) Milk and milk products - Determination of
lead content - Graphite furnace atomic absorption spectrometric method
TCVN
7602:2007 Foodstuffs – Determination of lead content by atomic absorption
spectrophotometric method
TCVN
8126:2009 Foods - Determination of lead, cadmium, zinc, copper, and iron-Atomic
absorption spectrophotometry after microwave digestion
TCVN
10643:2014 Foodstuffs - Determination of lead, cadmium, copper, iron, and
zinc - Atomic absorption spectrophotometric method after dry ashing
...
...
...
Bạn phải
đăng nhập hoặc
đăng ký Thành Viên
TVPL Pro để sử dụng được đầy đủ các tiện ích gia tăng liên quan đến nội dung TCVN.
Mọi chi tiết xin liên hệ:
ĐT: (028) 3930 3279 DĐ: 0906 22 99 66
*
The above test methods or newest versions of the above test methods or test
methods that have been proven equivalent to the newest versions of the above
methods may be applied.