|
Bản dịch này thuộc quyền sở hữu của
THƯ VIỆN PHÁP LUẬT. Mọi hành vi sao chép, đăng tải lại mà không có sự đồng ý của
THƯ VIỆN PHÁP LUẬT là vi phạm pháp luật về Sở hữu trí tuệ.
THƯ VIỆN PHÁP LUẬT has the copyright on this translation. Copying or reposting it without the consent of
THƯ VIỆN PHÁP LUẬT is a violation against the Law on Intellectual Property.
X
CÁC NỘI DUNG ĐƯỢC SỬA ĐỔI, HƯỚNG DẪN
Các nội dung của VB này được VB khác thay đổi, hướng dẫn sẽ được làm nổi bật bằng
các màu sắc:
: Sửa đổi, thay thế,
hủy bỏ
Click vào phần bôi vàng để xem chi tiết.
|
|
|
Đang tải văn bản...
Số hiệu:
|
629/CCPT-ATTP
|
|
Loại văn bản:
|
Công văn
|
Nơi ban hành:
|
Cục Chất lượng, Chế biến và Phát triển thị trường
|
|
Người ký:
|
Nguyễn Như Tiệp
|
Ngày ban hành:
|
17/08/2023
|
|
Ngày hiệu lực:
|
Đã biết
|
|
Tình trạng:
|
Đã biết
|
BỘ NÔNG NGHIỆP VÀ
PHÁT TRIỂN NÔNG THÔN
CỤC CHẤT LƯỢNG, CHẾ BIẾN VÀ PHÁT TRIỂN THỊ TRƯỜNG
-------
|
CỘNG HÒA XÃ HỘI
CHỦ NGHĨA VIỆT NAM
Độc lập - Tự do - Hạnh phúc
---------------
|
Số: 629/CCPT-ATTP
|
Hà Nội, ngày 17 tháng 8 năm 2023
|
Kính gửi: Cơ quan quản
lý an toàn thực phẩm xuất khẩu các nước.
Thay mặt
Cục Chất lượng, Chế biến và Phát triển thị trường (NAFIQPM), Bộ Nông nghiệp và
Phát triển nông thôn Việt Nam xin gửi tới Cơ quan thẩm quyền quản lý an toàn thực
phẩm xuất khẩu các nước lời chào trân trọng.
Thực hiện
các quy định của Ủy ban Châu Âu (EC) số 178/2002, 852/2004, 853/2004, 2017/625,
2020/2235, 2022/2292 về đảm bảo vệ sinh, an toàn thực phẩm trong toàn bộ chuỗi
sản xuất, sơ chế, chế biến, bảo quản thủy sản xuất khẩu vào EU, NAFIQPM trân
trọng thông báo yêu cầu nội dung chứng nhận cho các lô hàng thủy sản và sản
phẩm thủy sản xuất khẩu từ Quý quốc vào Việt Nam để chế biến xuất khẩu vào EU
như sau:
1.
Yêu cầu chung đối với lô hàng xuất khẩu vào Việt Nam để chế biến xuất khẩu vào
EU:
- Lô hàng
thủy sản từ quốc gia/vùng lãnh thổ, từ cơ sở (tàu chế biến, tàu đông lạnh, tàu
cấp đông, cơ sở chế biến, kho lạnh) trong danh sách được Liên minh Châu Âu công
nhận.
- Lô hàng
được sản xuất, sơ chế, chế biến, bảo quản đáp ứng các yêu cầu về vệ sinh, toàn
thực phẩm của Liên minh Châu Âu (Quy định EC số 178/2002, 852/2004, 853/2004).
- Sản
phẩm đáp ứng yêu cầu chỉ tiêu vi sinh vật, chất ô nhiễm, ghi nhãn đáp ứng quy định
có liên quan của Liên minh Châu Âu và được giám sát, kiểm soát bởi Cơ quan thẩm
quyền trong toàn bộ quá trình sản xuất.
2.
Nội dung chứng nhận trong Giấy chứng thư (Health/Veterinary
Certificate) do Cơ quan quản lý an toàn thực phẩm xuất khẩu các nước cấp kèm
theo với lô hàng thủy sản và sản phẩm thủy sản; nhuyễn thể 2 mảnh vỏ xuất khẩu
vào Việt Nam (xin xem tại Phụ lục kèm theo).
3.
Riêng đối với các lô hàng cá ngừ đông lạnh,
ngoài việc đáp ứng yêu cầu nêu tại Mục 1, 2 nêu trên, đề nghị cung cấp thông
tin chứng nhận trong Chứng thư về phương pháp cấp đông (Frozen in Brine/Blast/Contact…)
và nhiệt độ cấp đông cá sau khi khai thác trên tàu, và thực hiện chứng nhận cho
lô hàng dùng làm: sản xuất đồ hộp (Canning Industry)/sản phẩm dùng làm thực
phẩm cho người (products for human consumption).
Nhằm tạo
điều kiện thuận lợi cho chúng tôi trong việc thực hiện kiểm soát và có đủ thông
tin thực hiện chứng nhận cho các lô hàng thủy sản được chế biến tại Việt Nam từ
nguyên liệu nhập khẩu từ Quý quốc và xuất khẩu vào EU, NAFIQPM trân trọng đề
nghị Quý Cơ quan cấp Chứng thư với các nội dung chứng nhận theo đề nghị nêu
trên khi nhà xuất khẩu/cơ sở sản xuất của Quý quốc đề nghị nội dung chứng nhận
trước khi lô hàng xuất khẩu vào Việt Nam.
Rất mong
nhận được sự hợp tác của Quý cơ quan./.
Nơi nhận:
- Như trên;
- ĐSQ các nước tại Việt Nam;
- ĐSQ Việt Nam tại các nước;
- Các Phó Cục trưởng (để biết);
- Lưu: VT, ATTP.
|
Kính thư,
Nguyễn Như Tiệp
Cục trưởng Cục CLCB&PTTT
|
PHỤ LỤC:
YÊU CẦU NỘI DUNG CHỨNG NHẬN TRONG GIẤY CHỨNG THƯ KÈM THEO LÔ
HÀNG THỦY SẢN VÀ SẢN PHẨM THỦY SẢN DÙNG LÀM THỰC PHẨM NHẬP KHẨU VÀO VIỆT NAM ĐỂ
CHẾ BIẾN XUẤT KHẨU VÀO EU
(kèm theo công thư số ...../CCPT-ATTP ngày
tháng năm của Cục Chất lượng,Chế biến và Phát triển thị
trường, Bộ Nông nghiệp và Phát triển nông thôn Việt Nam)
No
|
Type of product
|
Nội dung chứng nhận trong chứng thư kèm theo lô hàng xuất khẩu vào Việt
Nam để chế biến xuất khẩu vào EU
|
Tham chiếu yêu cầu của Liên minh Châu Âu
|
1
|
Cá, giáp xác và sản phẩm từ cá, giáp xác dùng làm thực phẩm
|
“-have been obtained in the
region(s) or country(ies) .......which, at the date of issue of this
certificate is/are authorised for entry into the Union of fishery products
and in Annex IX to Commission Implementing Regulation (EU) 2021/405;
-come from (an)
establishment(s) applying general hygiene requirements and implementing a
programme based on the hazard analysis and critical control points (HACCP)
principles in accordance with Article 5 of Regulation (EC) No 852/2004,
regularly audited by the competent authorities, and being listed as an EU
approved establishment;
-have been caught and
handled on board vessels, landed, handled and where appropriate prepared,
processed, frozen and thawed hygienically in compliance with the requirements
laid down in Section VIII, Chapters I to IV of Annex III to Regulation (EC)
No 853/2004;
- have not been stored in
holds, tanks or containers used for other purposes than the production and/or
storage of fishery products;
- satisfy the health
standards laid down in Section VIII, Chapter V of Annex III to Regulation
(EC) No 853/2004 and the criteria laid down in Commission Regulation (EC) No
2073/2005;
- have been packaged,
stored and transported in compliance with Section VIII, Chapters VI to VIII
of Annex III to Regulation (EC) No 853/2004;
- have been marked in
accordance with Section I of Annex II to Regulation (EC) No 853/2004;
-fulfil the guarantees
covering live animals and products thereof, if of aquaculture origin,
provided by the residue plans submitted in accordance with Article 29 of Council
Directive 96/23/EC, and the concerned animals and products are listed in
Commission Decision 2011/163/EU for the concerned country of origin;
-have been produced under
conditions guaranteeing compliance with the maximum levels for contaminants
laid down in Commission Regulation (EC) No 1881/2006;
-have satisfactorily
undergone the official controls laid down in Articles 67 to 71 of Commission
Implementing Regulation (EU) 2019/627.”
|
Phần II.1. Health Attestation, Chapter 28, Certificate Model:
Fish- Crust-HC, Annex III Regulation EU 2020/2235
|
2
|
Cá, giáp xác được khai thác bởi tàu cá trong danh sách
EU, chuyển tải tại nước thứ 3 trước khi xuất khẩu vào Việt Nam
|
“- have been landed and unloaded
hygienically from the approved/registered vessel(s) ........................
(indicate approval/registration number(s)) in compliance with the relevant
requirements laid down in Chapter II of Section VIII, of Annex III to
Regulation (EC) No 853/2004;
- if applicable, have been
stored in approved cold store(s) ......... (indicate approval number(s)) in
compliance with the relevant requirements of Chapter VII of Section VIII of
Annex III to Regulation (EC) No 853/2004;
- if applicable, have been
loaded hygienically on the approved vessel(s) ............ (indicate approval
number(s))and the flag of the Member State(s) or third country(ies) vessels
and the name of the flag third country(ies)) in compliance with the relevant
requirements laid down in Chapter I and VIII of Section VIII of Annex III to
Regulation (EC) No 853/2004;
-if applicable, have been
loaded in a container ................................... (indicate container
number) or in a truck ........................ (indicate registration number
plate of truck and of trailer) or in an aeroplane
.............................. (indicate the flight number) in compliance
with the requirements laid down in Chapter VIII of Section VIII of Annex III
to Regulation (EC) No 853/2004; and
- are accompanied by the
print outs(s) of the Transhipment Declaration/Landing Declaration or relevant
parts thereof.
- fulfil the guarantees
covering live animals and products thereof, if of aquaculture origin,
provided by the residue plans submitted in accordance with Article 29 of
Council Directive 96/23/EC, and the concerned animals and products are listed
in Commission Decision 2011/163/EU for the concerned country of origin;
- have been produced under
conditions guaranteeing compliance with the maximum residue levels for
contaminants laid down in Commission Regulation (EC) No 1881/2006.”
|
Phần II.1. Health Attestation, Chapter 29, Certificate Model: EU-
FISH-HC, Annex III Regulation EU
2020/2235
|
|
Nhuyễn thể 2 mảnh vỏ, động vật da gai, hải tiêu, nhuyễn
thể chân bụng
|
“- have been obtained in
the region(s) or country(ies) …..which, at the date of issue of this
certificate is/are authorised for entry into the Union of (4)[live bivalve
molluscs] (4)[live echinoderms] (4)[live tunicates] (4)[live marine
gastropods] (4)[products of animal origin derived from live bivalve
molluscs/live echinoderms/live tunicates/live marine gastropods], and listed
in Annex VIII to Commission Implementing Regulation (EU) 2021/405;
- come from (an)
establishment(s) applying general hygiene requirements and implementing a
programme based on the hazard analysis and critical control points (HACCP)
principles in accordance with Article 5 of Regulation (EC) No 852/2004,
regularly audited by the competent authorities, and being listed as an EU
approved establishment;
- have been harvested,
where necessary relayed and transported in accordance with Section VII,
Chapters I and II, of Annex III to Regulation (EC) No 853/2004;
- were handled, where
necessary purified, and packaged in compliance with Section VII, Chapters III
and IV, of Annex III to Regulation (EC) No 853/2004
- were prepared,
processed, frozen and thawed hygienically in compliance with the requirements
laid down in Section VIII, Chapters III and IV, of Annex III to Regulation
(EC) No 853/2004
- satisfy the health
standards laid down in Section VII, Chapter V, of Annex III to Regulation
(EC) No 853/2004, (4)[Section VIII, Chapter V, of Annex III to Regulation
(EC) No 853/2004] and the criteria laid down in Commission Regulation (EC) No
2073/2005;
- have been packaged,
stored and transported in compliance with (4)[Section VII, Chapters VI and
VIII, of Annex III to Regulation (EC) No 853/2004] (4)[Section VIII, Chapters
VI to VIII, of Annex III to Regulation (EC) No 853/2004;
- have been marked and
labelled in accordance with (4)[Section I of Annex II and Section VII,
Chapter VII, of Annex III to Regulation (EC) No 853/2004] (4)[Section I of
Annex II to Regulation (EC) No 853/2004];
- in the case of
Pectinidae, marine gastropods and Holothuroidea that are not filter feeders
harvested outside classified production areas, these comply with the specific
requirements laid down in Section VII, Chapter IX, of Annex III to Regulation
(EC) No 853/2004;
- come from a production
area classified according to Article 52 of Commission Implementing Regulation
(EU) 2019/627 as [A] [B] or [C] at the moment of their harvesting (please
indicate the classification of the production area at the moment of
harvesting) (except for Pectinidae, marine gastropods and Holothuroidea that
are not filter feeders, which are harvested outside classified production
areas);
- have satisfactorily
undergone the official controls laid down in (4)[Articles 51 to 66 of
Implementing Regulation (EU) 2019/627 or in Article 11 of Commission
Delegated Regulation (EU) 2019/624] (4)[Articles 69 to 71 of Implementing
Regulation (EU) 2019/627];
- fulfil the guarantees
covering live animals and products thereof, if of aquaculture origin,
provided by the residue plans submitted in accordance with Article 29 of
Council Directive 96/23/EC, and the concerned animals and products are listed
in Commission Decision 2011/163/EU for the concerned country of origin;
- have been produced under
conditions guaranteeing compliance with the maximum residue levels for
pesticides laid down in Regulation (EC) No 396/2005 of the European
Parliament and of the Council, and the maximum levels for contaminants laid
down in Commission Regulation (EC) No 1881/2006.”
|
Phần II.1. Health Attestation, Chapter 31, Certificate Model: MOL-
HC, Annex III Regulation EU 2020/2235
|
Công văn 629/CCPT-ATTP năm 2023 thông báo yêu cầu nội dung chứng nhận cho các lô hàng thủy sản và sản phẩm thủy sản xuất khẩu vào Việt Nam để chế biến xuất khẩu vào EU do Cục Chất lượng, Chế biến và Phát triển thị trường ban hành
THE MINISTRY OF AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT OF
VIETNAM
NATIONAL AGRO-FORESTRY-FISHERIES QUALITY ASSURANCE, PROCESSING AND MARKET
DEVELOPMENT DEPARTMENT
-------
|
SOCIALIST REPUBLIC OF VIETNAM
Independence - Freedom – Happiness
---------------
|
No. 629/CCPT-ATTP
|
Hanoi, August 17, 2023
|
To: Exported food
quality authorities of countries On behalf of National
Agro-Forestry-Fisheries Quality Assurance, Processing And Market Development
Department (NAFIQPM), the Ministry of Agriculture and Rural Development of
Vietnam would like to deliver the message below: Pursuant to Regulations
of European Commission (EC) No. 178/2002, 852/2004, 853/2004, 2017/625,
2020/2235, 2022/2292 on assurance of food safety and hygiene throughout the
chain of production, preparation, processing and preservation of fishery
products being exported into European Union (EU), NAFIQPM would like to notify
the mandatory contents of certification for shipments of fishery products
exported from your countries into Vietnam for processing and export into EU: 1. General
requirements for export shipments to Vietnam for processing and export into EU: - The fishery product
shipment is from one of the countries/regions, facilities (factory ships,
reefer ships, fish factories, cold storages) on the EU-approved lists. - The shipment is
manufactured, prepared, processed, preserved in accordance with EC Regulations
on food safety and hygiene (EC 178/2002, 852/2004, 853/2004). - The products satisfy
EU's requirements regarding microorganisms, pollutants and labeling, and are
supervised or controlled by competent authorities throughout their production
process. 2. The certification contents in Health/Veterinary
Certificates issued by exported food safety authorities of exporting countries
to shipments of fishery products; bivalve molluscs exported into Vietnam can be
found in the Appendix hereof. ... ... ... Please sign up or sign in to your TVPL Pro Membership to see English documents. In order for us to
supervise and obtain adequate information about certification of shipments of
fishery products processed in Vietnam from raw materials imported from EU countries
for export into EU countries, NAFIQPM would like you to include the
aforementioned certification contents in the Health/Veterinary Certificates
applied for by your exporters/manufacturers before the shipments are exported
into Vietnam. Thank you for your
cooperation./. Sincerely,
Nguyen Nhu Tiep
DIRECTOR OF NAFIQPM APPENDIX CERTIFICATION CONTENTS IN HEALTH/VETERINARY CERTIFICATES
GRANTED TO SHIPMENTS OF FISHERY PRODUCTS IMPORTED INTO VIETNAM FOR PROCESSING
AND EXPORT INTO EU
(Enclosed with Official Letter No. .../CCPT-ATTP dated ... of NAFIQPM - The
Ministry of Agriculture and Rural Development of Vietnam) No. ... ... ... Please sign up or sign in to your TVPL Pro Membership to see English documents. Certification contents in Health/Veterinary Certificates
of export shipments to Vietnam for processing and export into EU Reference to EU Regulation 1 Fish, crustaceans and products from those animals
intended for human consumption “-have been obtained
in the region(s) or country(ies) .......which, at the date of issue of this
certificate is/are authorised for entry into the Union of fishery products
and in Annex IX to Commission Implementing Regulation (EU) 2021/405; -come from (an)
establishment(s) applying general hygiene requirements and implementing a
programme based on the hazard analysis and critical control points (HACCP)
principles in accordance with Article 5 of Regulation (EC) No 852/2004,
regularly audited by the competent authorities, and being listed as an EU
approved establishment; -have been caught
and handled on board vessels, landed, handled and where appropriate prepared,
processed, frozen and thawed hygienically in compliance with the requirements
laid down in Section VIII, Chapters I to IV of Annex III to Regulation (EC)
No 853/2004; - have not been
stored in holds, tanks or containers used for other purposes than the
production and/or storage of fishery products; - satisfy the health
standards laid down in Section VIII, Chapter V of Annex III to Regulation
(EC) No 853/2004 and the criteria laid down in Commission Regulation (EC) No
2073/2005; ... ... ... Please sign up or sign in to your TVPL Pro Membership to see English documents. - have been marked
in accordance with Section I of Annex II to Regulation (EC) No 853/2004; -fulfil the
guarantees covering live animals and products thereof, if of aquaculture
origin, provided by the residue plans submitted in accordance with Article 29
of Council Directive 96/23/EC, and the concerned animals and products are
listed in Commission Decision 2011/163/EU for the concerned country of
origin; -have been produced
under conditions guaranteeing compliance with the maximum levels for
contaminants laid down in Commission Regulation (EC) No 1881/2006; -have satisfactorily
undergone the official controls laid down in Articles 67 to 71 of Commission
Implementing Regulation (EU) 2019/627.” Section II.1. Health
Attestation, Chapter 28, Certificate Model: Fish- Crust-HC, Annex III
Regulation EU 2020/2235 2 Fish, crustaceans caught by EU-approved vessels,
transferred in third countries before entry into Vietnam “- have been
landed and unloaded hygienically from the approved/registered vessel(s)
........................ (indicate approval/registration number(s)) in
compliance with the relevant requirements laid down in Chapter II of Section
VIII, of Annex III to Regulation (EC) No 853/2004; - if applicable,
have been stored in approved cold store(s) ......... (indicate approval
number(s)) in compliance with the relevant requirements of Chapter VII of
Section VIII of Annex III to Regulation (EC) No 853/2004; ... ... ... Please sign up or sign in to your TVPL Pro Membership to see English documents. -if applicable, have
been loaded in a container ................................... (indicate
container number) or in a truck ........................ (indicate
registration number plate of truck and of trailer) or in an aeroplane
.............................. (indicate the flight number) in compliance
with the requirements laid down in Chapter VIII of Section VIII of Annex III
to Regulation (EC) No 853/2004; and - are accompanied by
the print outs(s) of the Transhipment Declaration/Landing Declaration or
relevant parts thereof. - fulfil the
guarantees covering live animals and products thereof, if of aquaculture
origin, provided by the residue plans submitted in accordance with Article 29
of Council Directive 96/23/EC, and the concerned animals and products are
listed in Commission Decision 2011/163/EU for the concerned country of
origin; - have been produced
under conditions guaranteeing compliance with the maximum residue levels for
contaminants laid down in Commission Regulation (EC) No 1881/2006.” Section II.1. Health Attestation, Chapter 29, Certificate
Model: EU- FISH-HC, Annex III Regulation EU 2020/2235 Bivalve molluscs, echinoderms, tunicates, marine
gastropods “- have been
obtained in the region(s) or country(ies) …..which, at the date of issue of
this certificate is/are authorised for entry into the Union of (4)[live
bivalve molluscs] (4)[live echinoderms] (4)[live tunicates] (4)[live marine
gastropods] (4)[products of animal origin derived from live bivalve
molluscs/live echinoderms/live tunicates/live marine gastropods], and listed
in Annex VIII to Commission Implementing Regulation (EU) 2021/405; ... ... ... Please sign up or sign in to your TVPL Pro Membership to see English documents. - have been
harvested, where necessary relayed and transported in accordance with Section
VII, Chapters I and II, of Annex III to Regulation (EC) No 853/2004; - were handled,
where necessary purified, and packaged in compliance with Section VII,
Chapters III and IV, of Annex III to Regulation (EC) No 853/2004 - were prepared,
processed, frozen and thawed hygienically in compliance with the requirements
laid down in Section VIII, Chapters III and IV, of Annex III to Regulation
(EC) No 853/2004 - satisfy the health
standards laid down in Section VII, Chapter V, of Annex III to Regulation
(EC) No 853/2004, (4)[Section VIII, Chapter V, of Annex III to Regulation
(EC) No 853/2004] and the criteria laid down in Commission Regulation (EC) No
2073/2005; - have been
packaged, stored and transported in compliance with (4)[Section VII, Chapters
VI and VIII, of Annex III to Regulation (EC) No 853/2004] (4)[Section VIII,
Chapters VI to VIII, of Annex III to Regulation (EC) No 853/2004; - have been marked
and labelled in accordance with (4)[Section I of Annex II and Section VII,
Chapter VII, of Annex III to Regulation (EC) No 853/2004] (4)[Section I of
Annex II to Regulation (EC) No 853/2004]; - in the case of
Pectinidae, marine gastropods and Holothuroidea that are not filter feeders
harvested outside classified production areas, these comply with the specific
requirements laid down in Section VII, Chapter IX, of Annex III to Regulation
(EC) No 853/2004; - come from a
production area classified according to Article 52 of Commission Implementing
Regulation (EU) 2019/627 as [A] [B] or [C] at the moment of their harvesting
(please indicate the classification of the production area at the moment of
harvesting) (except for Pectinidae, marine gastropods and Holothuroidea that
are not filter feeders, which are harvested outside classified production
areas); - have satisfactorily
undergone the official controls laid down in (4)[Articles 51 to 66 of
Implementing Regulation (EU) 2019/627 or in Article 11 of Commission
Delegated Regulation (EU) 2019/624] (4)[Articles 69 to 71 of Implementing
Regulation (EU) 2019/627]; ... ... ... Please sign up or sign in to your TVPL Pro Membership to see English documents. - have been produced
under conditions guaranteeing compliance with the maximum residue levels for
pesticides laid down in Regulation (EC) No 396/2005 of the European
Parliament and of the Council, and the maximum levels for contaminants laid
down in Commission Regulation (EC) No 1881/2006.” Section II.1. Health Attestation, Chapter 31, Certificate
Model: MOL- HC, Annex III Regulation EU 2020/2235
Công văn 629/CCPT-ATTP ngày 17/08/2023 thông báo yêu cầu nội dung chứng nhận cho các lô hàng thủy sản và sản phẩm thủy sản xuất khẩu vào Việt Nam để chế biến xuất khẩu vào EU do Cục Chất lượng, Chế biến và Phát triển thị trường ban hành
532
|
NỘI DUNG SỬA ĐỔI, HƯỚNG DẪN
Văn bản bị thay thế
Văn bản thay thế
Chú thích
Chú thích:
Rà chuột vào nội dụng văn bản để sử dụng.
<Nội dung> = Nội dung hai
văn bản đều có;
<Nội dung> =
Nội dung văn bản cũ có, văn bản mới không có;
<Nội dung> = Nội dung văn
bản cũ không có, văn bản mới có;
<Nội dung> = Nội dung được sửa đổi, bổ
sung.
Click trái để xem cụ thể từng nội dung cần so sánh
và cố định bảng so sánh.
Click phải để xem những nội dung sửa đổi, bổ sung.
Double click để xem tất cả nội dung không có thay
thế tương ứng.
Tắt so sánh [X] để
trở về trạng thái rà chuột ban đầu.
FILE ĐƯỢC ĐÍNH KÈM THEO VĂN BẢN
FILE ATTACHED TO DOCUMENT
|
|
|
Địa chỉ:
|
17 Nguyễn Gia Thiều, P. Võ Thị Sáu, Q.3, TP.HCM
|
Điện thoại:
|
(028) 3930 3279 (06 lines)
|
E-mail:
|
inf[email protected]
|
Mã số thuế:
|
0315459414
|
|
|
TP. HCM, ngày 31/05/2021
Thưa Quý khách,
Đúng 14 tháng trước, ngày 31/3/2020, THƯ VIỆN PHÁP LUẬT đã bật Thông báo này, và nay 31/5/2021 xin bật lại.
Hơn 1 năm qua, dù nhiều khó khăn, chúng ta cũng đã đánh thắng Covid 19 trong 3 trận đầu. Trận 4 này, với chỉ đạo quyết liệt của Chính phủ, chắc chắn chúng ta lại thắng.
Là sản phẩm online, nên 250 nhân sự chúng tôi vừa làm việc tại trụ sở, vừa làm việc từ xa qua Internet ngay từ đầu tháng 5/2021.
Sứ mệnh của THƯ VIỆN PHÁP LUẬT là:
sử dụng công nghệ cao để tổ chức lại hệ thống văn bản pháp luật,
và kết nối cộng đồng Dân Luật Việt Nam,
nhằm:
Giúp công chúng “…loại rủi ro pháp lý, nắm cơ hội làm giàu…”,
và cùng công chúng xây dựng, thụ hưởng một xã hội pháp quyền trong tương lai gần;
Chúng tôi cam kết dịch vụ sẽ được cung ứng bình thường trong mọi tình huống.
THÔNG BÁO
về Lưu trữ, Sử dụng Thông tin Khách hàng
Kính gửi: Quý Thành viên,
Nghị định 13/2023/NĐ-CP về Bảo vệ dữ liệu cá nhân (hiệu lực từ ngày 01/07/2023) yêu cầu xác nhận sự đồng ý của thành viên khi thu thập, lưu trữ, sử dụng thông tin mà quý khách đã cung cấp trong quá trình đăng ký, sử dụng sản phẩm, dịch vụ của THƯ VIỆN PHÁP LUẬT.
Quý Thành viên xác nhận giúp THƯ VIỆN PHÁP LUẬT được tiếp tục lưu trữ, sử dụng những thông tin mà Quý Thành viên đã, đang và sẽ cung cấp khi tiếp tục sử dụng dịch vụ.
Thực hiện Nghị định 13/2023/NĐ-CP, chúng tôi cập nhật Quy chế và Thỏa thuận Bảo về Dữ liệu cá nhân bên dưới.
Trân trọng cảm ơn Quý Thành viên.
Tôi đã đọc và đồng ý Quy chế và Thỏa thuận Bảo vệ Dữ liệu cá nhân
Tiếp tục sử dụng
Cảm ơn đã dùng ThuVienPhapLuat.vn
- Bạn vừa bị Đăng xuất khỏi Tài khoản .
-
Hiện tại có đủ người dùng cùng lúc,
nên khi người thứ vào thì bạn bị Đăng xuất.
- Có phải do Tài khoản của bạn bị lộ mật khẩu
nên nhiều người khác vào dùng?
- Hỗ trợ: (028) 3930.3279 _ 0906.229966
- Xin lỗi Quý khách vì sự bất tiện này!
Tài khoản hiện đã đủ người
dùng cùng thời điểm.
Quý khách Đăng nhập vào thì sẽ
có 1 người khác bị Đăng xuất.
Tài khoản của Quý Khách đẵ đăng nhập quá nhiều lần trên nhiều thiết bị khác nhau, Quý Khách có thể vào đây để xem chi tiết lịch sử đăng nhập
Có thể tài khoản của bạn đã bị rò rỉ mật khẩu và mất bảo mật, xin vui lòng đổi mật khẩu tại đây để tiếp tục sử dụng
|
|