To:
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
On 06/02/2020, the
Ministry of Health issued Official Dispatch No. 490/BYT-MT on recommendations
regarding Covid-19 prevention and control at the workplace.
The epidemic situation is
still developing in an unpredictable manner and threatens to infect workers,
especially in establishments having foreign workers that come from affected
countries. In order to elaborate epidemic prevention and control measures at
workplace and worker dormitories, control the transmission of the disease,
protect workers’ health and stabilize business operation, the Ministry of
Health has developed this Guidance on Covid-19 prevention and control at the
workplace and worker dormitories.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
1. Other Ministries,
ministerial agencies, governmental agencies request employers to strictly
implement this Guidance.
2. Vietnam General
Confederation of Labor requests Confederations of Labor to cooperate with
ministries and local authorities in organizing implementation of this Guidance.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Preside over the
organization of quarantine at workplace, industrial zones and worker
dormitories where necessary; mobilize resources to organize the quarantine;
encourage and assist quarantined people during the quarantine period. Closely
supervise the quarantine process; enforce quarantine of uncooperative people.
- Increase the quantity
of health workers to assist in Covid-19 prevention and control at workplaces,
industrial zones and worker dormitories.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Request Departments of
Health to organize and report to COVID-19 Control Committee of provinces.
- Request Departments of
Health to take charge and cooperate with other Departments and agencies in
training healthcare staff at the workplace (hereinafter referred to as “healthcare
staff”), workers and employers at workplaces, medium and small enterprises,
trade villages and industrial zones in their provinces.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
5. Report the performance
to the Ministry of Health (Health Environment Management Agency).
Contact Occupational
Health Management Office, Health Environment Management Agency – the Ministry
of Health at: No. 8 of Ton That Thuyet street, Nam Tu Liem district, Hanoi.
Tel: 024 3227 2855, Fax: 024 3227 2858; website: www.vihema.gov.vn. Email:
[email protected].
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
GUIDANCE
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
TABLE OF CONTENT
Part A: Overall
information about Covid-19
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
2. Modes of transmission,
incubation period.
3. Symptoms
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
5. Occupations having
high risk of infection.
Part B: Infection
prevention at workplaces and worker dormitories
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
II. Responsibilities of
workers
1. Before going to work
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
3. After work
4. Communication
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
III. Responsibilities of
the employer and dormitory management board.
IV. Cleaning and
disinfecting the workplace and worker dorm
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
VI. What to do when a
worker has a fever or cough and shortness of breath at the workplace or worker
dormitory.
Appendix 1: What workers
should do to avoid Covid-19 infection
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Appendix 3: What
healthcare staff should do to prevent COVID-19 infection at workplaces
Appendix 4: What to do
when a person has a fever or cough and shortness of breath at the workplace or
worker dormitory.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Appendix 6: Assisting
agencies
References
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
PART A
OVERALL INFORMATION ABOUT
COVID-19
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
2. Modes of
transmission, incubation period
- Modes of transmission
of Covid-19 include respiratory transmission, aerosol transmission (when the
patient coughs or sneezes), contract transmission (when a person touches an
object that has viral particles, then touches their nose, mouth or eyes).
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- The virus easily spread
through direct contact with infected people, especially in crowded places such
as bus stations, train stations, wharves, airports, festivals, public
transportation, shopping mall, markets and supermarkets, hotels, parks, tourist
attractions, etc.
3. Symptoms
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Detection of the
disease can be hard due to unclear symptoms in certain cases.
- A suspected case means
a person who has at least one of the symptoms including fever, cough, shortness
of breath and pneumonia, and enters Vietnam from an affected country within 14
days before the date of entry; has close contact with a confirmed case or
suspected case within 14 days before the onset of symptoms; has visited/stayed
in/returned from an active infection cluster within 14 days before onset of
symptoms.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
4. Epidemic situation
in the world and in Vietnam
- Covid-19 is first
detected in Wuhan city, Hubei province of China since 26/12/2019, then
transmitted throughout the world with increasing number of confirmed cases and
unpredictable developments.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
5. Occupations having
high risk of infection
- Health workers,
including those participating in epidemic prevention and control, testing,
treating or responding to infection emergencies.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Officials and employees
working at border checkpoints (customs, border guard; aviation security, ground
services, port authorities, border quarantine, animal quarantine, plant
quarantine, health units in border areas).
PART B
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
I.
SCOPE AND REGULATED ENTITIES
1. Scope
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Worker dormitories.
2. Regulated entities
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Integrated health
departments and healthcare staff.
- This Guidance does not
apply to health facilities and health workers thereof. Health workers of health
facilities shall implement Decision No. 468/QD-BYT dated 19/02/2020.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
1.
Before going to work
1.1. What to do at
home/in the dorm
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Prepare items that are
necessary at work such as clean water, personal cup, paper tissue, facemasks,
gloves, >60% ethanol (if soap is not available at work); working clothes,
trash bags if necessary, etc.
- Inform the management,
stay at home or at the dorm and self-monitor health when having a fever, cough,
sore throat or shortness of breath.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Inform the dorm
management board in order to follow instructions in VI of Appendix 4.
- Do not go to work
during the quarantine period prescribed by National Steering Committee for
COVID-19 Control.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Evaluate the risk according
to information about epidemic situation on www.moh.gov.vn.
- Workers having chronic
diseases (diabetes, cardiovascular disease, pulmonary diseases, etc.) should
carefully consider the necessity of the trip to the affected area.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Prepare >60% ethanol
and necessary items for washing hands and person hygiene during the trip.
1.3. What to do
during home isolation according to instructions of National Steering Committee
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Take body temperature
taken at least twice a day (in the morning and afternoon) enter the result and
health status in a log.
- Avoid leaving the room
and having contact with other people in the house or dorm as well as other
people; Self-monitor health; practice personal hygiene; wear facemasks
properly; frequently wash hands with soap or >60% ethanol.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Promptly in the local
health worker in charge when having any of the following symptoms: fever,
cough, shortness of breath.
- Do not leave the house
or dorm without permission.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Do no share food with
other people in the same household or dorm.
- The quarantine room
should be well ventilated; Electric fans should be used instead of air
conditioners. Frequently clean and disinfect the room, especially frequently
touched surfaces and the restroom. Minimize the number of items in the
quarantine room.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
2.1.
Recommendations for workers
Practice personal hygiene
as recommended by the Ministry of Health. To be specific:
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Cover the mouth and
nose when coughing or sneezing, best with a cloth or napkin or the inner wrist
to minimize spread of respiratory tract fluids. Put used tissues in airtight
bags and put the bags in trash cans, then wash hands with soap.
- Avoid putting hands on
eyes, nose and mouth. Spitting at the workplace is prohibited.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- A worker or customer
who has a fever, cough or shortness of breath should avoid contact with other
people. Inform the manager and/or healthcare staff to follow instructions in VI
and Appendix 4.
- Do not discriminate
against people at the workplace who stayed in quarantine or went to affected
area.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
In addition to the
recommendations in 2.1, people doing jobs that have high risk of infection
should follow these instructions:
- Workers who frequently
have contact with customers and other people should wear facemasks properly as
recommended by the Ministry of Health.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Wear personal protective
equipment (PPE), including facemasks, face shield, cap and gloves) when having
contact with suspected cases
- Avoid shaking hands and
having close contact (less than 2 m) with customers if possible.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Utilize
telecommunication devices to avoid direct contact.
2.3.
Recommendations for workers who have to travel to affected areas
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Comply with regulations
of local authorities on epidemic prevention and control in the area to which
they travel.
- Frequently wash hands;
cover mouth when coughing or sneezing. Keep a distance of at least 02 m from
coughing or sneezing people.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
3. At
the end of the shift
3.1. Infection
prevention
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Do not wear working
clothes at home or at the dorm. Put used clothes and items (for reusable
facemasks and gloves) in airtight bags and carefully wash them at the end of
each shift.
3.2.
Recommendations for workers who return from affected areas
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- When having fever,
cough or shortness of breath, wear a facemask, avoid contact with other people,
call the hotline of Department of Health or the Ministry of Health (1900 3228
or 1900 9095) and visit the nearest health facility for examination and quarantine
at a health facility. Inform the manager and/or healthcare staff, who will
inform and instruct close contacts at the workplace to self-monitor their
health and go to health facilities where necessary.
4.
Disseminate knowledge about Covid-19 prevention and control among workers,
their family and the community.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
III.
RESPONSIBILITIES OF THE EMPLOYER AND DORMITORY MANAGEMENT BOARD
1. Establish a
Covid-19 control committee at the workplace or dorm, which consists of the employer, representatives of
departments, health department, personnel department, trade union, labor
hygiene and safety department, etc. The health department shall be the standing
body of the committee; provide counseling; assign tasks; prepare plans for
epidemic prevention and control at the workplace, etc.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
3. Assign and publish
contact information (names and phone
numbers) of the persons in charge of Covid-19 prevention and control at the
dorm or the workplace.
4. Prepare a plan for
prevention and control of Covid-19, which
includes epidemic prevention and control tasks at the workplace or dorm; the
persons in charge of implementation, inspection, supervision; budget. The plan
must specify what to do when a worker has a fever, cough, shortness of breath
while working or staying at the dorm. Prepare personnel and budget for
implementation of the plan.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
5. Restrict
entry into the workplace/dorm.
6. If possible, post a
person at the gate to disinfect and take
workers’ body temperature at the beginning of each shift.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
8. Provide hand washing stations; make sure the restrooms
always have adequate clean water and soap for workers and customers (if any).
Provide trash cans with lids. Provide adequate equipment for cleaning and
disinfection of the workplace and dorm.
9. Establishments having reception departments, aviation enterprises,
customs authorities, banks, service establishments, etc. in which workers have
contact with many people should use glass partitions; provide facemasks,
gloves, >60% alcohol sanitizer in transaction areas.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
11. Ensure food safety
at the workplace/service
area/vehicles/dorm. Allow workers to rest and have lunch at different times to
reduce the number of people at the cafeteria at the same time. Recommend
workers to avoid sitting face-to-face and immediately leave the cafeteria after
eating to avoid unnecessary contact.
12. Request suppliers of raw materials, services (catering, cleaning,
disinfection, etc.) to comply with regulations on Covid-19 prevention and
control.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
14. Provide training for all workers on implementation of this Guidance and
other instructions of the Ministry of Health on Covid-19 prevention and
control.
15. Communicate
information about COVID-19 prevention and
control among all workers and customers (if any). Put up posters and notices on
Covid-19 prevention and control at public places where they can be seen by
workers and customers.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
IV.
CLEANING AND DISINFECTING THE WORKPLACE AND WORKER DORM
1. Disinfect with common detergents or disinfectants that
contain 0,05% chlorine or >60% ethanol. Washing and cleaning are
recommended. Dirty surface should be cleaned with soap and water before
disinfection.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
2.1. Maintain
industrial hygiene and overall hygiene at the workplace
The floor, walls,
furniture and other items in the rooms, factory, showroom, exposed surfaces and
shared restrooms shall be disinfected at least once a day.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
2.2. Increase
ventilation at the workplace and on
employee shuttles by installing fans or opening windows and doors or other
suitable methods. Avoid using air
conditioners.
2.3. Wastes shall be collected every day.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
3.1. Organize
disinfection of rooms and areas of the
worker dorm (including shopping area/cafeteria, exercising area) as follows:
- The floor, furniture,
other items and exposed surfaces shall be disinfected at least once a day.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Hand washing stations
and restrooms shall be cleaned and disinfected at least once a day.
3.2. Increase
ventilation in the rooms and areas of the
dorm by opening doors and windows. Use electric fans instead of air
conditioners.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
4. Disinfecting public
transportation and employee shuttles
- Frequently clean and
disinfect the surfaces of the doors, seats, windows, floor, air conditioners and
exposed areas in the vehicle with 0,1% chlorine or similar disinfectants
authorized for marketing by Health Environment Management Agency (HEMA) – the
Ministry of Health.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
V.
RESPONSIBILITIES OF INTERNAL HEALTHCARE STAFF
1. Contact the CDC of the province through hotlines of Department of Health or
the Ministry of Health (1900 3228 or 1900 9095) for instructions on planning
and implementation of epidemic prevention and control.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
3. Consult with the
employer on development and issuance of the Plan for Prevention and Control of
Covid-19 at the workplace, which contains details
about human resources, budget, task assignment, contact information of the
persons in charge.
4. Advise the employer
informing and instructing suppliers of raw
materials, services (catering, cleaning, disinfection, etc.) to comply with
regulations on COVID-19 prevention and control.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
6. Request the
employer to consider providing equipment
facemasks, soap, hand sanitizer, etc. for health workers at the workplace;
provide a separate area for people who have fever, cough or shortness of
breath.
7. Cooperate with
foremen and department managers in
monitoring workers’ health and responding when a worker has fever, cough or
shortness of breath. Compile a list of close contacts with people who have
fever, cough or shortness of breath.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
9. Cooperate with
foremen, department managers, labor
hygiene and safety department and trade union in daily inspecting and
supervising the departments and workers to clean and disinfect their workplace,
and suppliers (of raw materials, services, etc.) following epidemic prevention
and control instructions.
Propose replenishment of
medical supplies at the health department to the employer when necessary.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
VI.
WHAT TO DO WHEN A WORKER HAS A FEVER OR COUGH AND SHORTNESS OF BREATH AT THE
WORKPLACE OR WORKER DORM
When a worker has fever,
cough or shortness of breath at the workplace/dorm:
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
2. Provide facemasks and
instruct the sick person on how to wear facemasks properly.
3. Avoid close contact
(less than 02 m) with the sick person if possible.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Requirements for
temporary quarantine area at the workplace/dorm:
- The quarantine area
should be located near the gate and separated from the working/residence area
if possible.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
5. Call the hotline of
Department of Health or the Ministry of Health (1900 3228 or 1900 9095) for
consultation and visit a health facility for examination and treatment.
6. Avoid using public
transportation.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
8. Frequently update on
the sick person’s health status.
9. Disinfect the sick
person’s working position, quarantine area, dorm room, exposed surfaces and
restrooms.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
APPENDIX 1
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
No.
Task
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
I
Before going to work
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
1
Take body temperature;
Self-monitor health
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
2
Practice personal
hygiene
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Frequently wash hands
with soap for at least 30 seconds or with >60% ethanol sanitizer.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Gargle with salt water
or mouthwash
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Eat properly and
healthily
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Avoid contact with domestic
and wild animals
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
3
Prepare the following
for work:
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Drinking water, clean
cup for personal use
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Paper tissue, facemask,
gloves, >60% ethanol
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Working clothes, trash
bags (if necessary), etc.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
When having a fever,
cough, sore throat or shortness of breath, stay at home or at the dorm, and:
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
At home
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Wear a facemask and
self-isolate in a separate and well ventilated room; keep a safety distance of
02 meters from other people.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Call the hotline of
Department of Health or the Ministry of Health (1900 3228 or 1900 9095) and
visit the nearest health facility for examination and treatment.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Practice personal hygiene
as recommended by the Ministry of Health. Put used facemasks and tissues in
trash cans with lids or airtight bags.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Do not share personal
items cups, tableware, etc. Avoid using transportation and crowds.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Update the management on
your health status.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
At the dorm: Inform the
dorm management board in order to follow instructions in VI of Appendix 4.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Is it during the home
quarantine period prescribed by National Steering Committee? If the answer
is yes, stay home.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
At the workplace
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Practice personal
hygiene
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Frequently wash hands
with soap for at least 30 seconds or with >60% ethanol sanitizer.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Cover the nose and mouth,
best with a cloth or napkin, or the front side of the wrist.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Put used tissues in
airtight bags and put the bags in trash cans, then wash hands with soap.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Avoid putting hands on
eyes, nose and mouth.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Do not spit at the
workplace.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Maintain healthy habits
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Exercise during the
shift, move the body.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Only eat cooked food
and clean water; eat properly and healthily.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Do not share personal items
such as cups, bottles, napkins, etc.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Inform the
manager/healthcare staff when having a fever, cough or shortness of breath at
the workplace.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Do not discriminate
against sick people at the workplace.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
For workers facing
risk of infection
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Wear facemasks properly
as instructed by the Ministry of Health.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Wear suitable gloves to
avoid unnecessary contact.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Avoid shaking hands and
having close contact (less than 2 m) with customers if possible.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Wear PPE (including
facemasks, face shield, cap and gloves) when having contact with suspected
cases.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Use telecommunication
devices to avoid direct contact.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
For workers who have
to travel to affected areas
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Comply with regulations
of local authorities on epidemic prevention and control in the area to which
they travel
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Frequently wash hands;
cover mouth when coughing or sneezing.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Keep a distance of at least
02 m from coughing or sneezing people.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
When having a fever,
cough or shortness of breath
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Wear a facemask.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Avoid contact with
other people.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- In form the manager; call
the hotline of Department of Health or the Ministry of Health (1900 3228 or
1900 9095) for consultation and visit a health facility for treatment.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
At the end of the
shift
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Clean up the workplace;
put used tissues, facemasks and trash in trash cans, then wash hands with
soap.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Do not wear working
clothes at home/dorm.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Put used clothes and
items (for reusable facemasks and gloves) in airtight bags.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Wash clothes and other
items after each shift.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
For workers who return
from affected areas
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Self-monitor health for
14 days for symptoms; take body temperature twice a day.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
When having a fever,
cough or shortness of breath:
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
+ Call the hotline of
Department of Health or the Ministry of Health (1900 3228 or 1900 9095) and
visit the nearest health facility for instructions and quarantine.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
WHAT EMPLOYERS SHOULD DO TO
PREVENT COVID-19 INFECTION AT THE WORKPLACE
No.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Check (x) once done
1
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
2
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
3
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
4
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
5
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
5
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
6
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
7
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
8
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
9
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
10
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
11
In crowded places at
the workplace
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Consider installing
glass partitions.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Provide facemasks,
gloves and instructions on how to wear them properly
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Provide sanitizer
that contains >60% ethanol in crowded and transaction areas.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
12
Daily clean and disinfect
the workplace (use the checklist in Appendix 5).
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
13
Increase ventilation at
the workplace by installing fans or opening windows and doors; avoid using
air conditioners.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
14
Ensure food safety. Reduce
the number of workers during lunchtime and break time.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
15
Request suppliers of
raw materials, services (catering, cleaning, disinfection, etc.) to comply
with regulations on COVID-19 prevention and control.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
16
Provide training for all
workers in COVID-19 prevention and control
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
17
Communicate
information, put up posters, hand out fliers about COVID-19 prevention and
control among all workers.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
18
When a worker has a fever,
cough or shortness of breath, follow instructions in VI and Appendix 4.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
19
Weekly review epidemic
prevention and control conditions at the workplace.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
APPENDIX 3
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
No.
Task
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
1
Contact the CDC of the
province through hotlines of Department of Health or the Ministry of Health
(1900 3228 or 1900 9095) for instructions on planning and implementation of epidemic
prevention and control.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
2
Propose to the employer
establishment of the COVID-19 control committee at the workplace.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
3
Advise the employer
developing a plan for prevention and control of COVID-19
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
4
Advise the employer informing
and instructing suppliers of raw materials, services (catering, cleaning,
disinfection, etc.) to comply with regulations on COVID-19 prevention and
control.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
5
Organize training and
communication of information about prevention of COVID-19 infection among all
workers and customers (if any).
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
6
Request the employer to
consider providing equipment facemasks, soap, hand sanitizer, etc. for
healthcare staff; provide a separate area for people who have fever, cough or
shortness of breath.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
8
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
9
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
10
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
WHAT TO DO WHEN A WORKER HAS
A FEVER OR COUGH AND SHORTNESS OF BREATH AT THE WORKPLACE OR WORKER DORM
No.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Check (x) once done
1
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
2
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
3
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
4
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
5
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
6
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
7
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
8
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
9
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
10
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
*Requirements for temporary
quarantine area at the workplace/dorm:
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- The quarantine
rooms must be well ventilated; Minimize the number of items in the quarantine
rooms; There is a place for washing hands with soap for or sanitizer
containing >60% ethanol if soap is not available, trash cans with lids,
and separate restrooms.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
APPENDIX 5
WHAT TO DO WHEN CLEANING AND
INFECTING THE WORKPLACE AND WORKER DORM TO PREVENT COVID-19 INFECTION
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Task
Check (x) once done
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Cleaning and
disinfecting the workplace
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Maintain industrial
hygiene and overall hygiene at the workplace. Disinfect the floor, walls, furniture
and other items in the rooms, factory, showroom, exposed surfaces and shared
restrooms at least once a day.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Frequently touched
surfaces such as door knobs, handrails, elevator buttons, switches,
keyboards, remote controls, telephones, etc. shall be disinfected at least
twice a day.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Increase ventilation at
the workplace and on employee shuttles by installing fans or opening windows
and doors or other suitable methods. Avoid using air conditioners.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Wastes shall be collected
every day.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Cleaning and
disinfecting the worker dorm
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
The floor, furniture,
other items and exposed shall be disinfected at least once a day.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Frequently touched surfaces
such as door knobs, handrails, elevator buttons, switches, keyboards, remote
controls, telephones, etc. shall be disinfected at least once or twice a day.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Hand washing stations
and restrooms shall be cleaned and disinfected at least once a day.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
. Increase ventilation
in the dorm rooms by opening doors and windows. Use electric fans instead of
air conditioners.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Provide adequate trash
cans with lids at convenient positions in the dorm; collect wastes every day.
Note: Disinfect with
common detergents or disinfectants that contain 0,05% chlorine or >60%
ethanol. Washing is recommended. Dirty surfaces should be cleaned with soap
before disinfection.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
APPENDIX 6
ASSISTANCE CONTACTS
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Center for Disease
Control and Prevention (CDC)/Occupational Health Protection of provinces; or
Hotlines of Provincial
Departments of Health.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Hotline of the Ministry of Health: 1900 3228,1900 9095
2.1. Health
Environment Management Agency
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Website:
www.vihema.gov.vn
Email:
[email protected]
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Address: 57 Le Quy Don,
Hai Ba Trung District, Hanoi
Phone number: 024 3821 3491,
Fax: +84438212894
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
2.3. Public Health
Institute of Ho Chi Minh City
Address: 159 Hung Phu,
Ward 8, District 8, Ho Chi Minh City
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Email:
[email protected]
2.4. Pasteur
Institute of Nha Trang City
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Phone number: (0258) 3
822 406, Fax: (0258) 3 824 058
Email: [email protected]
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
Address: 34 Pham Hung,
Tan An ward, Buon Ma Thuat, Dak Lak
Phone number: (0262)3 663
979 Fax: (0262)3 852 423
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
REFERENCES
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- The Prime Minister’s
Directive No. 06/CT-TTg dated 31/01/2020 on enhancement of measures for
prevention and control of Covid-19 due to its complicated developments.
- The Prime Minister’s
Directive No. 10/CT-TTg dated 25/02/2020 on intensification of prevention and
control of Covid-19.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Decision No. 237/QD-BYT
dated 31/01/2020 of the Ministry of Health on response to each level of acute
respiratory infection.
- Decision No. 343/QD-BYT
dated 07/2/2020 of the Ministry of Health promulgating the Interim Guidance for
monitoring, prevention and control of COVID-19.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Decision No. 345/QD-BYT
dated 07/2/2020 of the Ministry of Health on Guidance for home quarantine for
prevention and control of COVID-19.
- Decision No. 468/QD-BYT
dated 19/2/2020 of the Ministry of Health on Covid-19 infection control in
health facilities.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Official Dispatch No.
418/BXD-QLN dated 07/02/2020 of the Ministry of Construction to provinces on
prevention and control of Covid-19 in apartment buildings.
- Official Dispatch No.
490/BYT-MT dated 06/02/2020 of the Ministry of Health on recommendations for
Covid-19 prevention at the workplace.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Official Dispatch No.
823/BYT-TT-KT dated 24/02/2020 of the Ministry of Health on recommendations for
operators of public transportation and rideshare drivers.
- Official Dispatch No.
829/BYT-MT dated 21/02/2020 of the Ministry of Health on border quarantine of
cargo transport vehicles and operators thereof for Covid-19 prevention.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- Official Dispatch No.
868/BYT-DP dated 24/02/2020 on quarantine of people coming from Korea.
- Official Dispatch No.
953/CV-BCD dated 28/02/2020 on enhancement of Covid-19 prevention and control
measures.
...
...
...
Hãy đăng nhập hoặc đăng ký Thành viên
Pro tại đây để xem toàn bộ văn bản tiếng Anh.
- WHO’s document on
Getting your workplace ready for Covid-19.